Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Bostik Ardaflex Xtrem 5 kg

Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Bostik Ardaflex Xtrem is een hoogbelastbare, universeel toepasbare reactielijm, waarvan de lijm- en verwerkingseigenschappen speciaal op de eisen van moeilijke ondergronden zijn afgestemd.

€ 49,10
Incl. BTW: € 59,41

Levertijd 1-2 werkdagen

  • Supersnelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Altijd professioneel advies
Productnummer:  230000000118

Voordelen

  • Epoxyhars-lijm DIN 18 156 E
  • Chemisch en mechanisch hoog belastbaar
  • Voor keramische tegels en plavuizen
  • Voor wand en vloer

Toepassing

Het lijmen van keramische bekledingen in duurzaam natte ruimtes of ruimtes met vorst-/dooiwisselingbelasting en op plaatsen, waar cementmortels niet bestand of principieel ongeschikt zijn. Naast de toepassing in de industriële zuurbouw zijn er ook privé en in de industriële bouwsector een aantal probleemondergronden, waar keramische tegelbekledingen met Ardaflex Xtrem zeker kunnen worden gelijmd.

Verwerking

Ondergrond: Ardaflex Xtrem hecht uitstekend op onder andere beton, zichtbeton, gasbeton, gietasfalt- en calciumsulfaatgebonden estrichen. Wij adviseren gipsondergronden met Ardal Grundfestiger te gronderen. Gipspleisterwerk als ondergrond moet droog zijn en uit één laag bestaan; ijzer moet vrij van roest en vet zijn en moet evt. met een geschikte corrosiebescherming op epoxyharsbasis worden voorbehandeld.
Bekledingen: Keramische wand- en vloertegels, splijttegels, grootformaat tegels. Niet voor het lijmen van natuursteen gebruiken, daar verkleuringen niet kunnen worden uitgesloten.
Verwerking: De temperatuur van omgeving, ondergrond en tegels moet bij het lijmen +15°C niet onderschrijden en na het lijmen nog min. 48 uur niet beneden +12°C komen.
Mengen en pottijd: Verpakkingen, die onder +15°C worden opgeslagen, dienen in ongemengde toestand tot ca. +20°C te worden verwarmd (waterbad, verwarming). Indien de gehele inhoud van de verpakking wordt verwerkt, dient het gehele deel B in deel A worden geroerd.

Productnummer: 230000000118
Merk: Bostik

Download alle documenten behorende bij dit product

.PDF ardaflex_xtrem

Ardaflex Xtrem

Ardaflex Xtrem is een hoog belastbare, universeel toepasbare reactielijm, waarvan de lijm- en verwerkingseigenschappen speciaal op de eisen van moeilijke ondergronden zijn afgestemd. De lijm is bestendig tegen beton-agressief water volgens DIN 4030, is watervast en bestand tegen veroudering, is vorstbestendig en verzepingsresistent en wordt niet door logen en verdunde mineralische en organische zuren aangetast.

Opslag en Stabiliteit

Ardaflex Xtrem is niet vorstgevoelig en niet brandgevaarlijk. Verpakkingen, die onder +15°C worden opgeslagen, dienen vóór het mengen tot ca. +20°C te worden verwarmd. De onaangebroken, originele verpakking is min. 6 maanden houdbaar.

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Eerder bezochte producten

Bostik Ardaflex Xtrem 5 kg

Bostik Ardaflex Xtrem is een hoogbelastbare, universeel toepasbare reactielijm, waarvan de lijm- en verwerkingseigenschappen speciaal op de eisen van moeilijke ondergronden zijn afgestemd.

€ 49,10