LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik Ardatec FlexDicht

Bostik Ardatec FlexDicht is een gebruiksklare afdichtingspasta voor het afdichten van wanden en vloeren. Door de vochtbestendig uitermate geschikt voor 'natte ruimten'. Eenvoudig aan te brengen en blijvend elastisch, scheuroverbruggend tot 3-4 mm.

Bostik

* Verplichte velden

€ 39,25
Incl. BTW: € 47,49
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen Ardatec FlexDicht

  • Onder keramische tegels
  • Zeer elastisch
  • Gebruiksklaar

Toepassing

Ardatec FlexDicht is geschikt voor het afdichten van wanden en vloeren. Ardatec FlexDicht is vochtbestendig en daarom uitermate geschikt voor ‘natte ruimten’. Met Ardatec FlexDicht kan men zowel grote oppervlakken als kieren rondom leidingdoorvoeren en afvoerputten afdichten. Tevens is het te gebruiken als kimpasta. Gesloten hoekaansluitingen kan men met Ardatec FlexDicht afdichten. Bij moeilijke hoekaansluitingen adviseren wij Ardatec FlexDicht te gebruiken in combinatie met Ardatape. Voor afdichtingen buitenshuis en of onder water kan Ardatec FlexDicht niet worden gebruikt. Voor deze toepassingen adviseren wij de flexibele afdichtlaag Ardatec 2K Flex.

Verwerking:

Ondergrond: Ardatec FlexDicht kan op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht. Ook geschikt op vloerverwarming. De ondergrond moet vooral vast, schoon, droog en vetvrij zijn. Zuigende ondergronden voorbehandelen met Ardagrip Classic. De voorstrijk dient droog te zijn voordat Ardatec FlexDicht kan worden aangebracht.

Aanbrengen: Ardatec FlexDicht vóór gebruik goed doorroeren. Ardatec FlexDicht kan men met een kwast of lamsvachtroller aanbrengen. Voor hoekafdichtingen met een blokkwast voldoende aanbrengen. Bij moeilijke hoekaansluitingen vervolgens Ardatape in de eerste nog een natte laag aanbrengen en gladstrijken. Na drogen een tweede laag aanbrengen. Ook bij leidingdoorvoeren in wand en vloer, rondom afvoerputjes Ardatec FlexDicht met een blokkwast aanbrengen. Het gebruik van een klemflens en afdichtmanchetten wordt aangeraden om waterdichtheid te garanderen. Voor grote oppervlakken kan een lamsvachtroller worden gebruikt. Een tweede laag kan pas worden aangebracht als de eerste laag droog is. De tweede laag kan worden aangebracht met een kwast, lamsvachtroller of een plakspaan. Bij dilatatievoegen wordt Ardatape in de vorm van lussen in de eerste laag Ardatec FlexDicht geplaatst. Na droging wordt de lus met een tweede laag Ardatec FlexDicht over gestreken.

Reinigen van het gereedschap: Gereedschap direct na gebruik met water reinigen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 235929
Merk Caterpillar
Inhoud Per stuk

Informatie

Details

Bostik Ardatec FlexDicht

Bostik Ardatec FlexDicht is een gebruiksklare afdichtingspasta voor het afdichten van wanden en vloeren. Door de vochtbestendig uitermate geschikt voor 'natte ruimten'. Eenvoudig aan te brengen en blijvend elastisch, scheuroverbruggend tot 3-4 mm.

Eigenschappen

  • Afdichting onder keramische bekledingen.
  • Makkelijk aan te brengen.
  • Voor natte ruimten.
  • Elastisch.
  • Scheuroverbruggend tot 3-4 mm

Opslag en Stabiliteit

In ongeopende, originele verpakking 12 maanden houdbaar. Koel en droog bewaren.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Download alle documenten behorende bij dit product

Technische datasheet (150.38 KB)