LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik Green Contact 7 kg

Oplosmiddelvrije contactlijm voor soepele vloerbekledingen op alle goed voorbereide ondergronden, vloer en wand, binnen.

€ 114,72
Incl. BTW: € 138,81
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

  • Korte open tijd: samenvoegen mogelijk na 20 min
  • Heel hoge initiële hechting
  • Hoge eindsterkte
  • Oplosmiddel-en ftalaatvrij
  • Polyvalente lijm
  • Geschikt voor verticale verlijmingen
  • Eenvoudige en snelle verlijming met de rol
  • Geschikt voor vloerverwarming

Toepassing

Verlijmen van plinten in pvc, verhoogde plinten, profielen, trapneuzen, voorgevormde traptreden, vloerbekledingen (pvc, kurk en rubber in banen of tegels) op trappen, in hoeken en de hieronder vernoemde ondergronden in de bouw.

Verwerking

Moet voldoende stevig, vlak, permanent droog, zuiver en vetvrij te zijn. Voorstijken indien nodig. De ondergrond moet voldoen aan de normen van het WTCB. Cementdekvloer en betondallen behandelen met onze uitvlakmassa’s. De lijm homogeen aanbrengen op de rugzijde van de bekleding en op de ondergrond. Gebruik hiervoor een anti-spat rol 12 mm. Start met het materiaal dat de lijm het minst absorbeert (meestal de bekleding). Het gebruik van een rol wordt aanbevolen want hierdoor wordt de wachttijd korter en is het verbruik lager. Aanbrengen met een getande spatel n°000 is ook mogelijk. Gebruik een verfborstel moeilijke plaatsen zoals hoeken, aansluitingen, onderzijde van een tussenwand, verbindingen, etc. Wacht tot de lijm doorschijnend wordt en niet meer aan de vingers kleeft. Dit varieert van 20 to 60 min. afhankelijk van de omgevingsomstandigheden

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 230300000310
Merk Bostik

Informatie

Details

Bostik Green Contact

Bostik Green Contact is een oplosmiddelvrije contactlijm voor plinten in pvc, opgetrokken plinten, profielen, trapneuzen, voorgevormde traptreden en vloerbekledingen (pvc, kurk en rubber in banen of tegels) op trappen.

Opslag en Stabiliteit

Koel en droog bewaren. Niet vorstgevoelig. De paletten niet op elkaar stapelen.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Download alle documenten behorende bij dit product

Technical Data Sheet (732.24 KB)