LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik HighTack Fast - Wit - 290ml

De Hightack van Bostik is geschikt voor verlijming van panelen en elementen in de professionele gevel-, interieur- en plafondbouw. Hightack heeft een uitstekende hechting op hout, gips, steen, vetvrij glas, glazuur, metaal, geverfde oppervlakken en diverse kunststoffen.
€ 9,70
Incl. BTW: € 11,74
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Bostik Hightack is het beste lijmproduct van Bostik. Deze hightack lijm is zeer geschikt voor structurele verlijming van panelen en elementen in o.a. de gevel-, interieur- en plafondbouw. Vaak is klemmen of stempelen van de te lijmen delen niet nodig. Door deze zeer hoge aanvangshechting en goede hechting op nagenoeg alle bouwmaterialen is deze hightack breed inzetbaar. Natuurlijk is deze hightack blijvend elastisch, supersterk, en hecht zelfs op vochtige ondergronden, oplosmiddelvrij. Uiteraard voor binnen en buiten gebruik geschikt. (niet in dillatatie voegen gebruiken)Bostik H980 Hightack Premium 290ml - Montagekit: Hightack - Kitcentrum.nl Wanneer gebruik je de Bostik H980 Hightack? De Hightack van Bostik is geschikt voor verlijming van panelen en elementen in de professionele gevel-, interieur- en plafondbouw. Hightack heeft een uitstekende hechting op hout, gips, steen, vetvrij glas, glazuur, metaal, geverfde oppervlakken en diverse kunststoffen. Voorbeelden van toepassingen zijn de verticale of horizontale verlijming van: Wandbekledingselementen en plafondpanelen (interieur). Geluidsisolatie panelen (zoals minerale wol, houtwolcement, kunststof schuimen). Thermische isolatiematerialen (zoals PUR, PIR, PS). Kozijnen en frames in bouwconstructies. Houten en kunststof schroten, ornamenten, lijsten. Dorpels, vensterbanken, plinten en afdeklijsten. Complete bouwelementen (zoals dak- en gevelelementen) in frames.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 230300001030
Merk Bostik

Informatie

Details

Bostik Hightack is het beste lijmproduct van Bostik. Deze hightack lijm is zeer geschikt voor structurele verlijming van panelen en elementen in o.a. de gevel-, interieur- en plafondbouw. Vaak is klemmen of stempelen van de te lijmen delen niet nodig. Door deze zeer hoge aanvangshechting en goede hechting op nagenoeg alle bouwmaterialen is deze hightack breed inzetbaar. Natuurlijk is deze hightack blijvend elastisch, supersterk, en hecht zelfs op vochtige ondergronden, oplosmiddelvrij. Uiteraard voor binnen en buiten gebruik geschikt. (niet in dillatatie voegen gebruiken) Eigenschappen: -Extreme aanvangshechting -Zeer goede verouderingsbestendigheid -Breed inzetbaar -Veroorzaakt geen corrosie bij metaalverlijmingen

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen