LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik Hytec E336 Xtrem (2-componenten)

Bostik Hytec E336 Xtrem is een 2-componenten epoxyhars en vochtscherm.

Bostik

* Verplichte velden

€ 155,80
Incl. BTW: € 188,52
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

  • Hoogwaardige primer
  • Universeel inzetbaar
  • Bewezen kwaliteit
  • Uitstekende hechtbrug
  • Vochtscherm met technisch attest
  • Oplosmiddel- en krimpvrij
  • Toepasbaar ongeacht het vochtgehalte van de ondergrond

Toepassing

Eponal 336 is een oplosmiddelvrije 2-component epoxylaag voor het voorbereiden van ondergronden op cementbasis of oude tegelvloeren belast met capillair opstijgend vocht. Daarna kan men een egalisatiemiddel, een parketlijm of een tegellijm aanbrengen. Hytec E336 Xtrem kan ook gebruikt worden als versteviger van de ondergrond (dekvloer).

Verwerking

De ondergrond moet vlak, schoon, scheurvrij, trek- en drukvast zijn. Hytec E336 binnen de verwerkingstijd gelijkmatig op de ondergrond aanbrengen met een lijmkam (B2) (vochtscherm) of roller (primer). Ter hoogte van de plinten Eponal 336 aanbrengen met een kwast tot een hoogte van 20 mm. Na ± 80 min het oppervlak met zand S 409 gelijkmatig instrooien, zodat een ruwe ondergrond wordt bekomen om achteraf op te egaliseren. Als vochtscherm (bij hoge hydrostatische tegendruk) moet Hytec E336 bij gebruik met een roller minimaal tweemaal aangebracht worden. Na de eerste keer aanbrengen is een droogtijd van 18 tot max. 24 uur nodig.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 236152
Merk Caterpillar
Inhoud Per set

Informatie

Details

Bostik Hytec E336 Xtrem

Bostik Eponal 336 is een 2-componenten epoxyhars voor het definitief behandelen van opstijgend vocht. Voor ondergronden op basis van cement of oude tegelvloer in nieuwbouw of renovatie. Andere toepassing: barrière tegen radongas.

Opslag en Stabiliteit

In de ongeopende, originele verpakking minstens 12 maanden houdbaar. Koel en droog bewaren (+10°C en +30° C). Tegen vorst beschermen. Aangebroken verpakking opmiddellijk opnieuw sluiten.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Download alle documenten behorende bij dit product

Technical Data Sheet (244.39 KB)