Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Bostik SL C980 XPS 25 kg

Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Egalisatiemortel met snelle doorharding geschikt voor lokalen met intens verkeer (binnen en buiten). Voor laagdikten van 3-15 mm, voor hogere diktes na toevoeging van 30% zand S409

€ 39,85
Incl. BTW: € 48,22

Levertijd 1-2 werkdagen

  • Supersnelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Altijd professioneel advies
Productnummer:  230300000090

Voordelen

  • Zeer hoge indruk- en slijtweerstand

  • Voor binnen en buiten

  • Geschikt voor alle industriële afwerkingen zoals epoxy en PU

  • Snel beloopbaar na 1 uur

  • Geschikt op vloerverwarming (Bostik raadplegen)

Toepassing

XPS is geschikt voor het egaliseren en nivelleren van cementdekvloeren, sneldrogende cementdekvloer en beton zowel binnen als buiten in productiehallen, scholen, ziekenhuizen, ateliers, parkeergarages. Geschikt voor zware belasting met rollend materieel. Toepasbaar van 3-15 mm in één laagdikte. XPS kan met alle mogelijke bekledingen bedekt worden: PU of epoxy verf, gelijmde vloerbekledingen of als slijtlaag zonder bedekking.

Verwerking

Met een trage elektrische mixer (max. 500 tpm), 1 zak XPS met 4,5 liter schoon koud water tot een homogeen mengsel verwerken. Het mengsel 1 minuut laten rusten en opnieuw mengen. Verwerkingstijd van het mengsel: 15 à 20 minuten in functie van de temperatuur. Geen water toevoegen na aanmaak van het mengsel. XPS in gebruikelijke hoeveelheden op de vloer gieten en met een gladde spaan of een rakel verdelen en gladstrijken met een vlakspaan. Een eventuele tweede laag kan aangebracht worden zonder primer wanneer de eerste laag al beloopbaar is maar nog niet droog. Indien de eerste laag al droog is, dan moet opnieuw geprimerd worden met Bostik Uniprim 1:1 of Nibogrund G 17 1:1.

Productnummer: 230300000090
GTIN/EAN: 3549212484620
Merk: Bostik

Download alle documenten behorende bij dit product

.PDF bostik-dop-sl-c980-xps-nl

.PDF bostik-tds-sl-c980-xps-nl

Bostik SL C980 XPS

Bostik XPS is een zelfnivellerende uitvlakmassa voor industrieel gebruik en voor zware belasting (parkings, opvangruimtes, werkplaatsen.) Daarnaast ook geschikt voor terrassen, ateliers en garagevloeren. Kan afgewerkt worden met verf, vloerharsen en alle andere bekleding bestand tegen zware belasting. Kan ook onbedekt blijven.

Opslag en Stabiliteit

Droog bewaren. Gedurende 6 maanden houdbaar. Tegen vochtigheid beschermen

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Combifit Reviews with ekomi.nl

Eerder bezochte producten

Bostik SL C980 XPS 25 kg

Egalisatiemortel met snelle doorharding geschikt voor lokalen met intens verkeer (binnen en buiten). Voor laagdikten van 3-15 mm, voor hogere diktes na toevoeging van 30% zand S409

€ 39,85