LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Bostik Stucco Filler Finish 11 kg

Bostik Stucco Filler Finish is een gebruiksklare lichte pasta op dispersiebasis voor droge ruimtes binnenshuis die met een plamuurmes of spaan kan worden aangebracht.

€ 40,45
Incl. BTW: € 48,94
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

  • Kant en klare witte pasta
  • Voor het pleisteren en glad strijken van wanden en plafonds
  • Zeer goed schuurbaar
  • Zeer licht en soepel te verwerken

Toepassing

Stucco Filler Finish gebruiksklare pasta is uitermate geschikt voor het plamuren en gladzetten van diverse ondergronden zoals beton, gipsplaten, kalkzandsteen en pleisters.

Verwerking

Ondergrond: Ondergrond moet droog, vast, draagkrachtig en vrij van stof, vuil en andere scheidende lagen zijn. Lagen die de hechting negatief kunnen beinvloeden dienen verwijderd te worden. Zuigende ondergronden voorstrijken met Ardagrip Classic, niet zuigende ondergronden voorstrijken met Ardagrip Xpress. Zeer gladde en/of extreem dichte ondergronden opruwen en voorstrijken met Adragrip Xpress. Bij twijfel altijd een proefvlak maken. Stucco Filler Finish voor gebruik goed doorroeren. Stucco Filler Finish met vlakspaan op de ondergrond aanbrengen en met spaan of spatel glad strijken en laten drogen. Na droging kleine oneffenheden met fijn schuurpapier verwijderen. In het geval dat er op de gedroogde Stucco Filler Finish gelijmd gaat worden (bijv. behang) de ondergrond voorstrijken met Ardagrip Classic.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 230000000054
Merk Caterpillar

Informatie

Details

Stucco Filler Finish

Bostik Stucco Filler Finish is een gebruiksklare lichte pasta op dispersiebasis voor droge ruimtes binnenshuis die met een plamuurmes of spaan kan worden aangebracht. De pasta kan op ondergronden zoals beton, gasbeton, gipsplaten, groot formaat kalkzandsteen en pleisterwerk worden gebruikt. Stucco Filler Finish is geschikt voor het vullen, repareren en gladstrijken van gaten en barsten en kan tevens worden gebruikt als fijn pleisterwerk op wanden en plafonds of als ondergrond voor overige afwerkingen.

Eigenschappen

  • Gebruiksklaar
  • Licht verwerkbaar
  • Makkelijk glad te pleisteren
  • Zeer goed schuurbaar
  • Voor binnen

Opslag en Stabiliteit

Droog en vorstvrij. 12 maanden houdbaar

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Download alle documenten behorende bij dit product

Technical Data Sheet (3.00 MB)