LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Frencken Houtsealer

Houtsealer voor het afdichten van hout en houtachtige materialen.

* Verplichte velden

€ 14,50
Incl. BTW: € 17,55
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is donderdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Houtsealer is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van hout en houtachtige materialen. Een gebruiksklaar 1-component systeem met een hoog afdichtend vermogen, zeer korte verwerkings- en droogtijden en toepasbaar in combinatie met de meest voorkomende laksystemen. Het heeft een goed indringend vermogen in het hout, geeft een goede bescherming tegen zwelling, houtrot en laat daarbij het hout “ademen”. De levensduur van het hout wordt hierdoor aanzienlijk verlengd. Houtsealer biedt tevens een zeer goede bescherming tegen doorbloeden en is hierdoor uitermate geschikt voor rechtstreeks gebruik op bijvoorbeeld onbehandelde merbau. Uitermate geschikt voor zaagzijden van zowel kops- als langshout o.a. bij kozijnen, deuren en laagreliëf dorpels. De hoge viscositeit zorgt voor een gegarandeerde laagdikte bij het aanbrengen, ook op gebroken kanten.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 12063
Merk Frencken

Informatie

Details

Houtsealer is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van hout en houtachtige materialen. Een gebruiksklaar 1-component systeem met een hoog afdichtend vermogen, zeer korte verwerkings- en droogtijden en toepasbaar in combinatie met de meest voorkomende laksystemen. Het heeft een goed indringend vermogen in het hout, geeft een goede bescherming tegen zwelling, houtrot en laat daarbij het hout “ademen”. De levensduur van het hout wordt hierdoor aanzienlijk verlengd. Houtsealer biedt tevens een zeer goede bescherming tegen doorbloeden en is hierdoor uitermate geschikt voor rechtstreeks gebruik op bijvoorbeeld onbehandelde merbau. Uitermate geschikt voor zaagzijden van zowel kops- als langshout o.a. bij kozijnen, deuren en laagreliëf dorpels. De hoge viscositeit zorgt voor een gegarandeerde laagdikte bij het aanbrengen, ook op gebroken kanten. Eigenschappen: - Het alternatief voor zowel 1- als 2-componenten PVAc systemen, PU-systemen en epoxy systemen - Getest en uitstekend bevonden door Stichting Hout Research (SHR) en Stichting Keuringsbureau Hout (SKH) volgens BRL 08-01 (SKH publicatie 04-01 -‘Beoordelingsgrondslag voor afdichtingsmiddelen voor de timmerindustrie’) - Hoog water afdichtend vermogen - 1-component - Verlengt de levensduur van hout - Uitstekend overschilderbaar met de meest voorkomende laksystemen - Aanbrengen met roller of kwast - Na 45 minuten stof droog

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen