LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Droogbouw gereedschap

Winkelen per
Kleur
 1. Rood
  (1)
 2. Blauw
  (1)
 3. Wit
  (1)
Merk
 1. Kip
  (1)
 2. Super Prof
  (45)
 3. Frencken
  (1)
 4. Neo
  (6)
Prijs
€ 0 € 99 € 0 t/m € 99
Breedte (mm)
 1. 170mm
  (1)
 2. 220mm
  (1)
 3. 280mm
  (1)

Heeft u droogbouw gereedschap nodig?

Vloerverwarming aanleggen met een natbouwsysteem? Nee, bij u is er geen sprake van droogtijd omdat de afdekvloeren van zandcement, anhydriet of beton zijn. Natbouwsystemen als noppenplaten en tackerplaten heeft u niet nodig. U bent gespecialiseerd in droogbouw. De vloerverwarming die u legt kan direct op de huidige bestaande vloer worden aangebracht. Droogbouw wordt vooral toegepast bij:

 • Renovatieprojecten
 • Verbouwingen
 • Houtskeletbouw

Van lichtgewicht tot het ook kunnen koelen, lagere energiekosten tot direct kunnen tegelen. De voordelen van droogbouw zijn er in overvloed. In de meeste gevallen wordt gekozen voor EPS platen, deze zijn snel, makkelijk én zuinig. Maar daar heeft u wel het betrouwbaar droogbouw gereedschap voor nodig, en dat is wat u bij ons vindt.

Welk droogbouw gereedschap zoekt u?

U kunt kiezen uit verschillende montagemethodes en bouwmaterialen. Het EPS systeem waarop een aluminium lamellen worden geplaatst is maar één voorbeeld. Maar welk droogbouw systeem u ook kiest, het is als vakman een harde eis dat u van uw gereedschap op aan kunt. Dit betekent voor u degelijke:

 • Gasbetonschaven
 • Gipsplaatsnijders
 • Gipsbijlen
 • Ontluchtingsrollers
 • Lijmkamscheppen
 • Stempels

Zo wordt het installeren van de verschillende soorten droogbouw systemen voor u een fluitje van een cent. U blij met ons droogbouw gereedschap, uw klanten blij met uw werk, wij blij met u als klant!

Waarom droogbouw gereedschap kopen bij Combifit?

Niet alleen zijn wij de online webwinkel bij voorkeur in de glasbranche. Ook leveren we al jarenlang producten aan schilders, monteurs, gevelbouwers en andere vakmannen in de bouw. We zijn trots op onze kwaliteit droog gereedschap, de snelle levering en ons professioneel én persoonlijk advies. Niets minder dan het beste is genoeg voor u want u wilt vakwerk afleveren. Werk waar uw klanten lang plezier van hebben. Onze topkwaliteit, -levering, -voordeel en -service is wat u van ons ontvangt als u bestelt bij Combifit.