LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Glaslatten en profielen

Winkelen per
Kleur
 1. ca. 80mu Ral1013 wit
  (38)
 2. Pehalin Teak
  (20)
 3. Wit Gegrond
  (3)
 4. Onbehandeld
  (1)
Materiaal
 1. Hout
  (3)
Prijs
€ 0 € 60 € 0 t/m € 60

Glaslatten en glasprofielen kopen

Bent u op zoek naar een glaslat of glasprofiel? Dan bent u bij Combifit aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u glasprofielen en glaslatten in alle soorten en maten zodat u voor elke klus het juiste product bij de hand hebt.

Glaslatten

De lengtes van onze glaslatten variëren tussen de 2,75 en 5,80 meter, maar uiteraard kunnen we ook op maat leveren. Een groot voordeel van glaslatten bestellen via Combifit is dat we de producten afkorten of verstekzagen, alles om aan uw wensen te voldoen. Ook boren we neuslatten voor en ronden we de zaagkanten van neuslatten af. Daarnaast zijn onze glaslatten niet gevingerlast.

Glasprofielen

Naast glaslatten kunt u in onze webshop ook terecht voor glasprofielen. Deze profielen worden ook wel aluminium beglazingsprofielen genoemd. Al onze glasprofielen bevatten beluchtingsgleuven en de bevestigingsgaten zijn gesoevereind. De profielen hebben daarnaast een standaardlengte van 500 cm.

Keurmerken

Onze glasprofielen kunt u gebruiken voor zowel binnen- als buitenbeglazing in houten kozijnen. Wij leveren de glaslatten met KOMO-certificaat, tegen aantrekkelijke prijzen. Door in te kopen bij Combifit, kunt ook u een concurrerende prijs bieden aan uw klanten, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van uw materialen. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze keurmerken of glaslatten? Onze vakbekwame medewerkers vertellen u graag meer.

Bestellen bij Combifit

In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft voor beglazing. Wanneer u vóór 12.00 uur bestelt, kunt u de producten de volgende werkdag op locatie ontvangen. Onze glaslatten en glasprofielen zijn ruim op voorraad, dus we kunnen binnen vierentwintig uur leveren waar u ook bent in de hele Benelux. Dit geldt niet voor glaslatten in een speciale kleur. Dat betekent dat u snel aan de slag kunt voor uw klanten. Heeft u nog vragen? Onze medewerkers kunnen u van professioneel advies voorzien. U kunt ons mailen [email protected]. Wilt u liever een van onze medewerkers telefonisch spreken? Ook dat kan. U kunt ons bereiken via 0418 – 638980.

Combifit

Combifit bestaat al sinds 1992 als groothandel voor de beglazingswereld. Dat betekent dat u in onze webshop alle producten voor het plaatsen van glas vindt, behalve glas. Naast glasprofielen, kunt u bij ons ook terecht voor kitten, glasband en alle andere benodigdheden voor het plaatsen van glas. Bovendien hebben onze medewerkers jarenlange ervaring in de beglazingswereld waardoor ze u kunnen voorzien van professioneel advies.