LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Glasprofiel

Winkelen per
Prijs
€ 0 € 50 € 0 t/m € 50

Glasprofielen kopen

De glasprofielen, ook wel beglazingsprofielen genoemd, van Combifit zijn van hoge kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit geanodiseerde glasprofielen. Alle glasprofielen zijn standaard voorzien van beluchtingsgleuven en gesoevereinde bevestigingsgaten. Dit maakt ze zeer geschikt voor binnen- of buitenbeglazing in houten ramen en kozijnen. De standaardlengte van de aluminium beglazingsprofielen is altijd 500 of 600 cm.

Toepassing glasprofielen

Glasprofielen zijn toepasbaar voor binnen- of buitenbeglazing in houten kozijnen. Het voordeel van een aluminium beglazingsprofiel is dat er weinig of geen onderhoud nodig is. Qua duurzaamheid scoort een glasprofiel dan ook erg goed. Een aluminium beglazingsprofiel valt binnen de richtlijnen voor het plaatsen van glas, de NPR3577. Mits deze met de juiste producten en volgens de juiste richtlijn wordt geplaatst. Heeft u vragen hierover? Wij voorzien u graag van informatie!

Glasprofiel vs. Dark Red Meranti glaslatten

Wat is voor u nu de beste keuze? Een aluminium beglazingsprofiel of een Dark Red Meranti glaslat? Gaat u voor minder onderhoud, dan zal uw keuze waarschijnlijk een aluminium glasprofiel zijn. Esthetisch gezien is het volgens ons mooier een Dark Red Meranti glaslat te plaatsen in een houten kozijn. Natuurlijk is een glasprofiel onderhoudsvriendelijker, maar mocht u om wat voor reden dan ook u uw aluminium beglazingsprofiel willen vervangen, dan is dit vele malen lastiger in vergelijking met Dark Red Meranti glaslatten.

Binnen- en buitenbeglazing

De glasprofielen LU G5, LU G6, LU G8 en LU G9 zijn geschikt voor binnenbeglazing. Als buitenprofiel is de LU G1 toepasbaar als horizontaal onderprofiel in een houten kozijn. In de volksmond wordt dit profiel ook wel stoeltjesprofiel genoemd. Gedetailleerde tekeningen van de diverse profielen vindt u op onze website onder het kopje glaslatten en profielen.

Glasprofielen in onze webshop

Combifit biedt alles voor de professionele glaszetter, zo kunt u in één keer alle benodigde materialen en gereedschappen bestellen. Eenvoudig en snel. Het assortiment is ingedeeld in categorieën, wat het zoeken makkelijk maakt.

Online bestellen

Bestelt u glasprofielen voor 12.00 uur, dan worden ze de volgende werkdag bezorgd. Natuurlijk op de locatie van uw keuze. Behalve direct bestellen, heeft u ook de mogelijkheid om makkelijk online een offerte aan te vragen. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u heel graag verder. U kunt ons op werkdagen bereiken van 07.30 uur tot 17.00 uur via het telefoonnummer 0418 - 638980. Naast dat u uw producten kunt laten bezorgen, is het ook mogelijk deze op te halen op ons afhaalpunt in Velddriel. Ook kunt u daar ter plaatse uw producten bestellen.