LET OP: Voorkom problemen en bestel op tijd. Vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket namelijk langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

illbruck ME105 Bitumenband Lood

Illbruck ME105 Bitumenband Lood is een kunststoflaminaatfolie geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen tussen gevelelementen en draagconstructies.

Illbruck

* Verplichte velden

€ 1,00
Incl. BTW: € 1,21
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

  • Zeer goede hechting
  • Water- en waterdampdicht
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Zelfklevend
  • Geen extra mechanische bevestiging noodzakelijk

Toepassing

Geschikt voor het afdichten van: gevelelementen, draagconstructies in de spouw em aansluitnaden. Daarnaast wordt de folie gebruikt voor het afdichten of repareren van scheuren in lood of het bekleden van goten en vaak het afdichten van aansluitingen van dakramen en lichtkoepels.

Verwerking

Deze folie is erg makkelijk te verwerken. De folie is zelf klevend en heeft een zeer goede hechting. Verder zijn er geen extra mechanische bevestigingen noodzakelijk voor het gebruik van de Bitumenband Lood.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 172893
Merk Illbruck

Informatie

Details

Illbruck ME105 Bitumenband Lood

Illbruck ME105 Bitumenband Lood is een kunststoflaminaatfolie geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen tussen gevelelementen en draagconstructies in de spouw, afdichten van aansluitnaden, etc. De folie heeft een zeer goede hechting en is waterdicht. Het is zelfklevend en gemakkelijk te verwerken.

Materiaal

Een kunststoflaminaatfolie van 0,05 mm dikte, voorzien van een 1,0 mm dikke laag gemodificeerde bitumen met een verwijderbare beschermfolie op de bitumenlaag.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Klantenbeoordelingen (3)

goed kwaliteit,Beoordeling door Gerard v Doesburg
Kwaliteit
voldoet aan mijn wensen , ziet er goed uit , goed verwerkbaar, laat zich makkelijk verwerken, duurzaam zal de tijd uitwijzen (Geplaatst op 07-08-2020)
Beter dan verwacht! :-)Beoordeling door Jos Kaandorp
Kwaliteit
We kennen alle het aloude gewaarde loodslab, maar dan moet je ergens renoveren en kies je, in afwachting, voor de Illbruck bitumenband lood!

En naar tevredenheid kan ik schrijven. Goed, beter verwerkbaar dan lood en met de bitumen is het even opletten (dat het niet aan elkaar verkleeft) maar verder top. (Geplaatst op 21-06-2020)
Verkeerde rol i.p.v. 75 mm ...50 mm gekregenBeoordeling door Marten Warntjes
Kwaliteit
Op zich goed product bij eerder gebruik (Geplaatst op 07-04-2020)

Download alle documenten behorende bij dit product

veiligheidsblad.pdf (45.95 KB) Productblad.pdf (1.22 MB)