LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

illbruck ME404 Butylband Vlies

De ME404 illbruck Butylband Vlies, is een Afdichtband op basis van butyl, éénzijdig gelamineerd met een kunststofvlies. Geschikt voor het afdichten van voegen en naden bij de metaal- en paneelverwerking (b.v. afdichten van segmentelementen op metaalconstructies) en bij kozijnen en aansluitingen met buitengevelisolatiesystemen.

Illbruck

* Verplichte velden

€ 12,15
Incl. BTW: € 14,70
Totaal: 
-
+

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voordelen

  • Hecht zonder primer op de meeste ondergronden.
  • Overschilderbaar (dispersieverf) en bepleisterbaar.
  • Damp- en luchtdicht.
  • Sterke hechting ook aan vlieszijde voor onderlinge verkleving.
  • ME404 Butylband Vlies is in de lengterichting vormvast. In dwarsrichting bezit het een continue bewegingsopname tot 10% .

Toepassing

Wordt gebruikt voor het afdichten van voegen en naden bij de metaal- en paneelverwerking en bij kozijnen en aansluitingen met buitengevelisolatiesystemen.

Verwerking

De Illbruck ME404 Butylband Vlies wordt op de gewense lengte gesneden. Na het aftrekken van de schutfolie wordt het band op de ondergrond geplakt en zorgvuldig met behulp van een aandrukrol aangerold. Het minimale lijmvlak van het butylband vlies dient 50 mm te zijn. De ondergronden dienen altijd schoon, droog en vetvrij te
zijn. Wachttijd ca. 30 – 60 min., afhankelijk van de temperatuur en relatieve vochtigheidsgraad. Verbruik ca. 300 ml/m² (afhankelijk van de zuigkracht van de ondergrond).

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 236227
Merk Illbruck
Inhoud per doos

Informatie

Details

ME404 illbruck Butylband Vlies

De ME404 illbruck Butylband Vlies, is een Afdichtband op basis van butyl, éénzijdig gelamineerd met een kunststofvlies. Geschikt voor het afdichten van voegen en naden bij de metaal- en paneelverwerking (b.v. afdichten van segmentelementen op metaalconstructies) en bij kozijnen en aansluitingen met buitengevelisolatiesystemen.

Materiaal

Een afdichtband op basis van butyl, éénzijdig gelamineerd met een kunststofvlies. De zelfklevende butylzijde is voorzien van een gedeelde schutfolie.

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Download alle documenten behorende bij dit product

Productblad.pdf (178.63 KB) Veiligheidsblad.pdf (44.23 KB)