Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Sika Primer -210

Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl

Sika Primer-210 is een kleurloos tot geelachtige primer op basis van oplosmiddel, die reageert met vocht en daardoor een film vormt.

Vanaf: € 28,95 excl. BTW
Aantal Prijs per stuk
1x
€ 30,95
6x
€ 28,95

Levertijd ca. 1 week

  • Supersnelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Altijd professioneel advies
Productnummer:  080000000004

Toepassing
Sika® Primer-210 wordt gebruikt voor de verbetering van de hechting bij veel metalen, zoals aluminium, staal en niet ijzerhoudende metalen. De primer kan ook worden gebruikt om de hechting van Sikasil afdichtmaterialen en lijmen te verbeteren. Vraag de fabrikant om advies en voer testen uit voordat u Sika
Primer-210 gebruikt op materialen die gevoelig zijn voor spanningscorrosie. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Voer vooraf altijd testen uit met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden, voor het vaststellen van de hechting en compatibiliteit van de lijm en het materiaal.

Methode van aanbrengen

De oppervlakken moeten schoon, droog en vrij van vet, olie, stof andere verontreinigingen zijn. De hechting kan verbeterd worden met een voorbehandeling zoals schuren, reinigen en activeren of combinaties hiervan,
voorafgaand aan het primerproces.

Verwerking

Breng een dunne maar dekkende coating aan van Sika Primer-210 met een kwast, vilt, stofvrije doek of schuim applicator. Sika Primer-210 vertoond een thermo plastisch gedrag tot drie dagen na aanbrengen, waardoor hogere temperaturen of vroege belasting van het hechtvlak dient te worden voorkomen. De ideale aanbreng- en oppervlakte temperatuur ligt tussen 15°C en 25°C. Sika Primer-210 in één laag aanbrengen. Let erop dat deze laag in één keer dekkend is. Verbruik en verwerkingsmethode is afhankelijk van de aard van de ondergrond en het productieproces. Sluit de verpakking zorgvuldig direct na gebruik.

Productnummer: 080000000004
GTIN/EAN: 7612894629149
Type product: Primers
Merk: Sika

Sika Primer -210

Sika® Primer-210 is een kleurloos tot geelachtige primer op basis van oplosmiddel, die reageert met vocht en daardoor een film vormt. Deze film dient als link of verbinding tussen het substraat en de lijm. Sika Primer-210 is speciaal geformuleerd voor de behandeling van hechtvlakken, voordat Sika's 1-component polyurethaan lijmen en kitten worden aangebracht.

 

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Combifit Reviews with ekomi.nl

Eerder bezochte producten

Sika Primer -210

Sika Primer-210 is een kleurloos tot geelachtige primer op basis van oplosmiddel, die reageert met vocht en daardoor een film vormt.

Staffelprijzen vanaf € 28,95