LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Soudal Fix-all High-Tack 600 ml

Ultrasterke elastische verlijmingskit!
Soudal Fix-all High-Tack 600 ml kan gekocht worden in veelvoud van 12.

* Verplichte velden

€ 11,00
Incl. BTW: € 13,31
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is donderdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

Voor soepele verlijmingen in corrosserie- en containerindustrie. Voegen in sanitaire ruimten en keukens. Daarnaast ook goed te gebruiken voor afdichtings en kleeftoepassingen in de bouw en metaalindustrie.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 14526
Merk Soudal

Informatie

Details

De Soudal Fix All hightack kan gebruikt worden voor het verlijmen en monteren van voorwerpen, panelen, platen (hout, board, MDF, spaanplaat, etc) op de meest uiteenlopende materialen. Op het moment worden er natuurlijk ook veel hoge plinten geplaatst met deze hightack lijmkit. Voor soepele verlijmingen in corrosserie- en containerindustrie. Voegen in sanitaire ruimten en keukens. Daarnaast ook goed te gebruiken voor afdichtings en kleeftoepassingen in de bouw en metaalindustrie. Eigenschappen: - Vanwege de hoge aanvangskleefkracht is een extra ondersteuning niet altijd noodzakelijk - Fix All High Tack heeft een snelle doorharding - Goed verwerkbaar - Zeer hoge kleefkracht (zonder primer) - Blijvend elastisch na uitharding en zeer duurzaam - Vrijwel reukloos - Goed overschilderbaar met watergedragen systemen - Een uitstekende weerstand tegen alle weersinvloeden - Bevat geen isocyanaten en geen siliconen - Goede hechting op vochtige ondergronden

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen