LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

TN413 Butyl-foam tape

De Illbruck TN413 Butyl coated Foam is geschikt voor prefab, beton en houtdetails.

* Verplichte velden

€ 22,45
Incl. BTW: € 27,16
Totaal: 
-
+

Nu bestellen is dinsdag op locatie

Kies zelf je bezorging

Gratis bezorgen vanaf € 50,- (excl. btw)

Toepassing

Toepassing

De Illbruck TN413 Butyl coated Foam is geschikt voor prefab, beton en houtdetails o.a. dakaansluitingen, systeemwanden tussen stapeldorpels en als dichting tussen glas en draaideel (kozijn) aan de glaslatzijde. De TN413 wordt gebruikt om 100% lucht- en waterdichtheid te realiseren. Tijdens het aanbrengen van illbruck TN413 Butyl Coated Foam moet er druk uitgeoefend worden om er zeker van te zijn dat het product goed hecht op alle ondergronden.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 413
Merk Illbruck

Informatie

Details

De Illbruck TN413 Butyl coated Foam is geschikt voor prefab, beton en houtdetails o.a. dakaansluitingen, systeemwanden tussen stapeldorpels en als dichting tussen glas en draaideel (kozijn) aan de glaslatzijde. De TN413 wordt gebruikt om 100% lucht- en waterdichtheid te realiseren. Tijdens het aanbrengen van illbruck TN413 Butyl Coated Foam moet er druk uitgeoefend worden om er zeker van te zijn dat het product goed hecht op alle ondergronden. Eigenschappen: - Makkelijk te verwerken - Past zich aan ongelijke oppervlakken aan - Na compressie en hechting in staat meer dan de oorspronkelijke diameter aan krimp af te dichten - Perfecte hechting op de meest voorkomende bouwmaterialen - Weerbestendig

Offerte aanvragen

  • * Verplichte velden

Beoordelingen

Download alle documenten behorende bij dit product

Technische Data Sheet (146.58 KB)