LET OP: vanwege extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent.

Voor 12.00 uur besteld = morgen op locatie
* met uitzondering van Waldo plantenbakken
30 jaar ervaring
Altijd verzekerd van professioneel advies

Metselgereedschap

Winkelen per
Kleur
 1. Fluor Rose
  (1)
 2. Fluor Geel
  (1)
 3. Rood
  (1)
 4. Wit
  (1)
Merk
 1. Super Prof
  (42)
Prijs
€ 0 € 59 € 0 t/m € 59
Breedte (mm)
 1. 8mm
  (1)
 2. 10mm
  (1)
 3. 12mm
  (1)

Heeft u metselgereedschap nodig?

U bent een echte allround vakman met als specialisatie: metselen. Correct en netjes metselen is een echte ambacht en vraagt om een specialist. U houdt zich bezig met het bouwen of repareren van muren en wanden in woningen, kantoorpanden en andere gebouwen. U start met meten en het maken van een werkplan om exact te weten hoe de stenen gelegd moeten worden. Nadat het mortel is klaargemaakt begint het het leggen van de stenen in een vooraf afgesproken patroon. Uiteindelijk levert dit voor uw klanten een perfect afgewerkt resultaat op. Om zeker te zijn van perfectie, heeft u natuurlijk ook het perfecte metselgereedschap nodig!

Welk metselgereedschap zoekt u?

Muren metselen, opvoegen, decoratief metselwerk, gevelrenovatie – u bent van alle markten thuis, net als wij! Het gereedschap dat u veelal gebruikt zijn onder andere de:

 • Beitel
 • Hamer
 • Loodlijn
 • Mechanische mixer
 • Spaan
 • Troffel
 • Voegspijker
 • Waterpas

Mortel maakt zichzelf niet, u weet dit als geen ander. Het ratio water en mortel moet exact goed zijn. Vervolgens is het tijd voor het leggen van natuursteen, baksteen, kunststeen en andere steensoorten. Wij willen dat u altijd uw best mogelijk werk aflevert bij uw klanten en daarom leveren wij u de beste kwaliteit metselgereedschap. Dat is weer een zorg minder!

Waarom metselgereedschap kopen bij Combifit?

Met 30 jaar ervaring in de glasbranche weten we precies wat er komt kijken bij ons werk. Wij hechten evenveel waarde aan onze ambacht als u aan uw ambacht metselen. Daarom koopt u uw metselgereedschap bij ons. Niet alleen staan wij voor onze producten en leveren we niets minder dan de hoogste kwaliteit, ook zorgen we voor een snelle levering. U wilt uw klanten immers niet laten wachten omdat u metselgereedschap mist! Nee, voor 12:00u bestellen betekent de volgende dag geleverd. Combifit is er voor vakmannen in de bouw.